Sabine Wendling, ouderenadviseur bij InZet

Home > Buytenwegh De Leyens > Wijkteam > Sabine Wendling, ouderenadviseur bij InZet

Sabine Wendling, ouderenadviseur bij InZet

Sabine Wendling

Als ouderenadviseur ben ik er voor de zelfstandig wonende senioren en hun naasten. U kunt bij mij terecht voor vragen, ondersteuning en advies op het gebied van wonen, hulp, zorg, welzijn en administratie. Ik kan u ook helpen bij het voorbereiden van een gesprek met bijvoorbeeld de gemeente of bij het aanvragen van een hulpmiddel of voorziening.

Samen met u kijk ik naar de situatie waarin u zich bevindt en zoeken we naar geschikte oplossingen. Mogelijk liggen er oplossingen binnen handbereik, maar wanneer dit niet het geval blijkt zoeken we samen naar een passend hulpaanbod bij andere organisaties. Een goede samenwerking met zorg- en hulpverleners in de wijk en omgeving vind ik daarom erg belangrijk.

Iedere dinsdag is er een inloopspreekuur van 13.00 tot 14.00 uur op de Gondelkade 33. Wilt u liever telefonisch contact of een afspraak maken, dan kunt u mij rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 088-0234213 of via e-mail s.wendling@paletwelzijn.nl. Mijn werkdagen zijn maandag t/m woensdag.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert