Iris Lindner en Myriam Houben, cliëntondersteuners MEE

Home > Buytenwegh De Leyens > Wijkteam > Iris Lindner en Myriam Houben, cliëntondersteuners MEE

Iris Lindner en Myriam Houben, cliëntondersteuners MEE

foto cliëntondersteuner

Wij, Myriam Houben en Iris Lindner zijn cliëntondersteuners in de wijk Buytenwegh en De Leyens. Soms zijn er momenten in het leven waarop het allemaal niet zo lekker loopt. Dan is het goed om te weten dat u bij MEE terecht kunt. MEE is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.

We bieden informatie en advies aan volwassenen en ouders van kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek.

We bieden informatie en advies op alle terreinen van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Bijvoorbeeld in het wegwijs maken en het gebruik van (zorg)regelingen, bij het voorbereiden op of bijwonen aan een gesprek met de gemeente, een (voor)onderzoek of bij een aanvraag voor een hulpmiddel of voorziening. Onze dienstverlening is kortdurend. Als langdurige ondersteuning nodig is, verwijzen wij door naar andere instanties.

Zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u bij MEE terecht. U kunt contact met een van ons opnemen via inZet in de Wijk.

Locatie: inZet Buytenwegh De Leyens , César Franckrode 64, 2717BG, Zoetermeer
E-mail: buytenwegh-de-leyens@inzet-indewijk.nl
Telefoon inZet Buytenwegh De Leyens: 079-888 7474
Telefoon algemeen inZet: 079-888 7770
Postadres: Rakkersveld 253, 2722 BN, Zoetermeer

Kijk voor meer informatie op www.inZet-indewijk.nl of www.meezhn.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert