Versoepeling veiligheidsmaatregelen Buytenwegh

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens > Versoepeling veiligheidsmaatregelen Buytenwegh

Versoepeling veiligheidsmaatregelen Buytenwegh

RSS

De gemeente gaat de maatregelen om overlast tegen te gaan in Buytenwegh versoepelen. Het cameratoezicht aan de Gershwinrode en de Obrechtrode, ter hoogte van de Muzieklaan, stopt. Ook het samenscholingsverbod wordt opgeheven.

Het cameratoezicht en het samenscholingsverbod gelden tot en met 30 november 2022. Er is op dit moment geen aanleiding om deze maatregelen te verlengen. De camera's worden dan ook in december weggehaald. Het toezicht door politie en handhaving blijft wel aangescherpt.

Overlast melden

Ervaart u toch overlast of onveilige situaties? Wij vragen u dit te melden bij de politie en/of de gemeente. In noodsituaties belt u altijd 112. Meldingen zonder spoed kunt u aan de politie doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844. Meldingen voor de gemeente, bijvoorbeeld voor team Handhaving, kunt u doorgeven via het telefoonnummer 14 079, via de 'MijnGemeente app' of via het contactformulier.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert