Restaurantavond bij inZet voor en door wijkbewoners

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens > Restaurantavond bij inZet voor en door wijkbewoners

Restaurantavond bij inZet voor en door wijkbewoners

RSS

In je eentje eten is niet gezellig! Dat vinden de vrijwilligers en bewoners in de wijk Buytenwegh ook en daarom organiseren zij al jarenlang elke woensdagavond een restaurantavond.

Een vaste groep vrijwilligers van Stichting Piëzo, regelmatig aangevuld met nieuwe vrijwilligers en stagiaires, bedenkt elke week een lekker gerecht, doet de boodschappen en duikt de keuken in. Met mooie tafelkleden, kaarsjes en een bloemetje toveren zij vervolgens de aula aan de César Franckrode om in een heus restaurant waar de buurtbewoners gastvrij ontvangen en bediend worden. De grote opkomst elke week maakt duidelijk dat de buurtbewoners deze avond zeer waarderen. Het eten is lekker, de sfeer is gezellig en er is alle gelegenheid om een praatje te maken met elkaar.

Wilt u de sfeer en het eten zelf ook eens komen proeven? Dan kan! Ook bewoners buiten de wijk Buytenwegh zijn welkom.

Wanneer en waar?

Woensdagavond 18:00 tot 19:30 uur aan de César Franckrode 64. Kosten € 4,00 per persoon voor een hoofdgerecht, dessert en kopje koffie of thee na. Betalen via de ZoetermeerPas is ook mogelijk.

Aanmelden

In verband met de voorbereiding is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan aan de balie van de locatie, telefonisch via 079 - 888 7474 of stuur een e-mail naar milou@stichtingpiezo.nl.

 

Bron en foto's: Stichting Piëzo 

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert