Muziek, spelen en ijs eten tijdens buurtfeest van de Zijdewevers en Kom naar Buiten

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens > Muziek, spelen en ijs eten tijdens buurtfeest van de Zijdewevers en Kom naar Buiten

Muziek, spelen en ijs eten tijdens buurtfeest van de Zijdewevers en Kom naar Buiten

RSS

In samenwerking met de bewonersgroep de Zijdewevers is de Kom naar buiten bus op zaterdag 13 augustus aangesloten bij het buurtfeest aan de Shakespearezijde. De aanwezige brassband heeft gezorgd voor een grote aanloop op het feest. Veel bewoners kwamen met hun telefoon naar buiten om opnames te maken van de brassband. Een ideaal moment om ze uit te nodigen om langs te komen!

Kunstenaar Amir heeft een prachtige graffiti workshop gegeven en alle kinderen gevraagd om mee te doen. De kinderen maakten graag gebruik van van het springkussen en konden genieten van hun nieuwe glittertattoos die gezet werden door Rainbow Party's. De komst van ijscoman Zuliani's was een aangename verrassing en zeer gewenst tijdens een hittegolf.

De aanwezige wethouder vond het erg leuk om te zien dat er zoveel bewoners op deze activiteit afkwamen en sprak met meerdere bewoners. Waarschijnlijk komt het tot een vervolg: verschillende bewoners zien graag meer activiteiten om de buurt dichter tot elkaar te brengen. Verder is een gebruik gemaakt van de ideeënbus voor de indeling van de speeltuin en het plaatsen van een kunstwerk. Genoeg ideeën en gespreksstof!

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert