Gratis energiehulp aan huis in Buytenwegh

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens > Gratis energiehulp aan huis in Buytenwegh

Gratis energiehulp aan huis in Buytenwegh

RSS

Is uw energierekening het afgelopen jaar ook flink gestegen? De gemeente Zoetermeer helpt u graag om uw verbruik en de kosten te verlagen. Via 'Energiehulp aan huis' bieden wij van december 2022 tot en met maart 2023 in zes wijken gratis energiebesparende producten en bespaaradvies aan. De producten worden als u dit wilt meteen aangebracht in uw woning. Per wijk is een selectie van straten gemaakt, waar lage energie-labels het meeste voorkomen waardoor de kans op (te) hoge energiekosten het grootst is. Daarom starten wij in deze wijken en straten met deze actie.

Buytenwegh is één van de wijken waar de actie loopt. De actie wordt in uw wijk uitgevoerd door de Energiebespaardienst van Winst uit je woning. Hoe u de Energiebespaardienst kunt herkennen wordt verteld in de brief.

Winst uit je Woning werkt in opdracht van gemeente Zoetermeer. De woningcorporaties Stedelink (voorheen Vestia), Vidomes en De Goede Woning zijn op de hoogte van deze actie.

Hoe werkt het?

De Energiebespaardienst gaat aan de slag op de geselecteerde adressen in uw wijk. De uitnodiging valt in de week van 20 december op de mat.
Meer informatie over de verzending van de brieven en de straten in uw wijk die meedoen

Hoe doet u mee?

Als u mee wilt doen dan kunt u zich direct na ontvangst van de brief aanmelden voor de Energiebespaardienst van Winst uit je Woning. In de brief wordt uitgelegd hoe het werkt. Let op: u kunt alleen meedoen als u een brief ontvangen heeft. De actie loopt tot 31 maart 2023.

Wat gaat er gebeuren?

De bespaarcoaches werken op afspraak en komen op de afgesproken dag en tijd bij u thuis langs met gratis energiebesparende producten die zij meteen kunnen installeren. Denk aan tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Zo gaat het energieverbruik omlaag en houdt u de kou beter buiten en de warmte binnen. De coach bekijkt ook samen met u of er in huis nog meer energie te besparen is. U krijgt hierbij concreet advies en tips.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen bij deze actie.

Foto: Winst uit je Woning

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert