DuurSamen in oktober

DuurSamen in oktober

RSS

Stichting DuurSamen laat op 8 en 9 oktober in samenwerking met plaatselijke duurzame organisaties aan inwoners en ondernemers in de stad zien wat er op het terrein van duurzaamheid in Zoetermeer gebeurt.

Op zaterdag kunt u wandelen of fietsen langs diverse duurzame projecten en activiteiten in de stad. Op zondag kunt u terecht in het Forum voor een duurzame markt met kraampjes, activiteiten en presentaties voor iedereen die zich betrokken voelt bij een duurzame, groene stad. Op 10 oktober vindt in het CKC een lezing plaats over de waarde van bomen voor mens en natuur.

Bepaal uw eigen route

Op 8 oktober kunt u via de website van DuurSamen een eigen route samenstellen langs projecten, plekken en activiteiten in het teken van biodiversiteit, duurzame energie, lokaal voedsel, luchtkwaliteit, gezond en bewust leven, jongeren, klimaat en nog veel meer. Aanmelden voor rondleidingen of presentaties is ook mogelijk. Op de website staat in de weken voor 8 oktober alle informatie van de deelnemende organisaties en activiteiten (locatie, website, route- en bezoektijden) op een digitale kaart.

Wilt u meedoen op de route?

De komende maanden worden duurzame organisaties en projecten actief benaderd om mee te doen aan de wandel- of fietsroute. Weet u nu al dat u op de kaart wilt? Meld u dan alvast aan via de website van DuurSamen.

Duurzaamheidsmarkt

Op 9 oktober organiseert DuurSamen samen met het Forum een markt in de bibliotheek aan het Stadhuisplein. U vindt hier diverse organisaties met kraampjes en diverse activiteiten. Zo kunt u onder andere workshops, rondleidingen of korte presentaties volgen. Voor deelname aan de markt zijn organisaties welkom om zich via de website van DuurSamen aan te melden: www.duursamenzoetermeer.nl.

Noteer de data

Iedereen is welkom op 8 of 9 oktober. Zodra het programma precies bekend is zullen wij dit ook publiceren in diverse media en op de website van DuurSamen. Toegang tot zowel de fiets- en wandelroute als de markt is gratis.

Contact

Bent u geïnteresseerd om u als organisatie of activiteit toe toevoegen aan de route of de markt, maar wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op via info@duursamenzoetermeer.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert