Denk mee over de veiligheid in de stad

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens > Denk mee over de veiligheid in de stad

Denk mee over de veiligheid in de stad

RSS

Wat zijn voor u als inwoners of ondernemer in Zoetermeer belangrijke punten waarop de gemeente zich de komende jaren moet richten om Zoetermeer een veilige stad te houden? Deze punten neemt de gemeente waar mogelijk mee bij het maken van het nieuwe veiligheidsbeleid.

U bent van harte welkom op een van de bijeenkomsten op woensdag 5 oktober bij Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12 of op donderdag 20 oktober bij Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31. Beide bijeenkomsten starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Samenwerking

Burgemeester Bezuijen: 'Zoetermeer is een grote en veilige stad. Dat neemt niet weg dat er helaas elk jaar, ook dit jaar weer, een aantal heftige gebeurtenissen plaatsvindt. De misdaadcijfers van onze stad dalen de afgelopen twee jaar grotendeels, maar iedere woninginbraak of straatroof is nog altijd één incident teveel en veroorzaakt veel leed voor de slachtoffers. Ik vraag inwoners, ondernemers en onze veiligheidspartners met ons mee te denken en om zich samen met ons in te zetten voor het veilig houden én maken van onze stad.'

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten door een e-mail te sturen naar buurtpreventie@zoetermeer.nl. Geef daarbij aan naar welke bijeenkomst u komt en met hoeveel personen. U vindt het programma van de avond op www.zoetermeer.nl/veiligheid.

Doe mee online

Van 1 oktober tot en met 31 oktober kunt u ook online reageren via doemee.zoetermeer.nl en uw ideeën voor het nieuwe veiligheidsbeleid aan de gemeente meegeven.

Het programma van de bijeenkomsten vindt u op www.zoetermeer.nl/veiligheid.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert